Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Arsenal impartirà un mòdul de Disseny i sostenibilitat pioner a Catalunya

Aquesta setmana s’ha presentat el nou mòdul de Disseny i Sostenibilitat que s’ha introduït en el pla d’estudis dels Cicles Formatius de l’Escola Municipal d’Art Arsenal.

Es tracta d’un mòdul que s’integrarà en els tres cicles formatius de grau superior que s’imparteixen al centre: Gràfica impresa, Gràfica audiovisual i Joieria artística.

Albert Abella, director de l’Arsenal, ha explicat que la sostenibilitat constitueix «un eix estratègic de l’escola» i que el nou mòdul compta amb el reconeixement i l’autorització del Departament d’Educació de la Generalitat.

La regidora d’Educació Xell Montserrat, per la seva part, ha destacat el caràcter innovador de l’escola Arsenal, que amb aquesta iniciativa és pionera a Catalunya.

Els continguts del mòdul de Disseny i Sostenibilitat s’han desenvolupat amb el suport del Servei de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament, dins del programa d’Economia Circular. Ho ha destacat el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort, qui ha afirmat que la sostenibilitat pot ser una font d’oportunitats.

El mòdul s’està impartint de manera experimental aquest 2n quadrimestre de curs «amb la voluntat d’incorporar-lo plenament el curs vinent».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: