Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les perruqueries, barberies i centres d’estètica segueixen demanant una baixada de l’IVA

L’administració els diu que se’ls baixarà l’IVA però que la mesura pot trigar a ser efectiva un any com a mínim. Però la situació per perruqueries, barberies i centres d’estètica ja insostenible.

Aquest dilluns al matí una vintena de persones s’ha manifestat a la plaça de la Vila de Vilafranca per a demanar que es baixi l’IVA de perruqueries, barberies i centres d’estètica del 21% al 10%. La portaveu i perruquera Mònica Mateu explica que porten molts anys reclamant aquesta mesura i ara, que són considerats comerç essencial i després dels estralls de la pandèmia, encara més.
Mateu explicava totes les accions que s’estan duent a terme per a reclamar la modificació de l’IVA.

L’administració els respon que se’ls baixarà l’IVA però que la mesura pot trigar a ser efectiva un any com a mínim. Les perruqueries, barberies i centres d’estètica demanen que es faci el més aviat possible ja que la situació s’ha tornat insostenible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: