Dijous, 2 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur registrat a l’Alt Penedès baixa per segon mes consecutiu

Les dades de l’atur del mes d’abril a l’Alt Penedès es registren un total de 6.623 persones, el que suposa reducció de 102 persones respecte del mes anterior, sumant dos mesos consecutius de baixada.

A Vilafranca hi ha 2.738 persones a l’atur, amb una baixada de 45 aturats respecte el mes de març. A Sant Sadurní hi ha 576 aturats, 25 menys que al març, als Monjos en són 492, amb una reducció de 18 persones, mentre que a Gelida creix l’atur en 9 persones més amb un total de 493 aturats. El mes d’abril del 2020 hi havia a l’Alt Penedès un total de 6.168 persones, és a dir que en relació a fa un any, l’increment ha estat de 455 persones als registres de l’atur de la comarca.
D’altra banda l’atur registrat a les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya cau per segon mes consecutiu. Aquest abril s’han registrat un total de 497.185 desocupats, 8.715 aturats menys en comparació al març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: