Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alberg de Vilafranca reobre portes amb canvis a les instal·lacions i un augment de places

Algunes de les millores que presenta l’alberg són la tanca de separació amb la Fassina o el pati exterior. De cara al proper any es farà una substitució de lliteres que faria incrementar les places.

Aquest dimarts, en roda de premsa, el regidor de Joventut, Miquel Medialdea, acompanyat del cap del servei, Rubén Calvo, i el responsable de l’Alberg Municipal, han presentat les millores que s’han efectuat darrerament a l’equipament. Medialdea recordava que l’equipament va estar tancat durant mesos l’any passat i a finals de març va finalitzar la cessió a la Creu Roja per a l’allotjament de persones positives de COVID que no podien fer l’aïllament a casa. Un cop recuperat l’ús, l’alberg ja està obert els caps de setmana i, fins i tot, hi ha algunes reserves fetes.

Algunes de les millores que presenta l’alberg són la tanca de separació amb la Fassina o el pati exterior. Pel que fa a l’interior de l’edifici s’ha habilitat un espai de recepció, separat del menjador i s’han fet treballs de pintura a les habitacions. Properament també es preveu dotar de mosquiteres tot l’edifici. Una altra inversió de cara al proper any té a veure amb la substitució de les lliteres que faria incrementar les places a l’alberg. Ho explica el responsable de l’alberg, Dani Sáez.

El cap de servei de joventut, Rubén Calvo, reiterava que l’alberg està obert a un públic familiar i com a tal podrà acollir a partir del mes de juny reserves del programa Vacances en Família. La Generalitat ja ha obert inscripcions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: