Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’agrupació local del PSC posa en marxa el concurs d’innovació Idea Vilafranca

L’agrupació del PSC de Vilafranca posa en marxa un esdeveniment únic a l’estat per tal de liderar la innovació urbana amb la implicació de la societat i especialment dels joves.

Es tracta de l’IdeaVilafranca, un acte anual que comptarà amb conferències sobre innovació, reconeixement a entitats locals que treballin una filosofia d’innovació dins els diferents objectius de l’Agenda 2030 i un Concurs d’Idees Innovadores per a Joves.

La iniciativa té la intenció de «sembrar dinàmiques per atraure el talent jove vinculat a la innovació urbana i perquè els joves participin en el disseny de les ciutats del futur». També es busca generar el debat al territori sobre la importància de la innovació en les polítiques municipals. Francisco Romero és el primer secretari del PSC de Vilafranca.

Pel que fa al concurs, la convocatòria està oberta fins al 31 d’agost. Al mes de setembre es faran les avaluacions de les propostes i l’entrega de premis es portarà a terme durant el mes d’octubre. Sergio Sánchez explicava que les propostes han de tenir un caràcter ampli perquè un dels objectius del projecte és pensar en global i actuar en local per poder estendre aquestes idees més enllà de la ciutat.

Es pot consultar tota la informació sobre el projecte a la web www.ideavilafranca.org.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: