Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera edició del Campionat de Catalunya de trail de promoció s’ha celebrat a la Muntanyeta

És la primera vegada que s’organitzava una competició d’aquest tipus. La Muntanyeta ha estat l’espai triat per situar la sortida i l’arribada de les proves.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el primer campionat de Catalunya de trail en categories de promoció, des de la sub 14 a la sub 20. La prova va tenir lloc diumenge a la finca municipal de la Muntanyeta d’Olèrdola.

El Club Esportiu Penedès va ser l’entitat encarregada de l’organització de l’event. La cita va reunir prop de 200 atletes federats, amb un seguit de proves que van omplir la matinal esportiva de diumenge a la Muntanyeta.

Pel que fa al recorregut, l’organització va establir un circuit de 4 quilòmetres, sense massa desnivell i amb molts trams que porten els participants per diversos corriols.

Els atletes de la categoria masculina sub 20 van fer dues voltes al circuit, recorrent un total de 8 quilòmetres, mentre la resta de categories només van haver de completar una. Al voltant d’una cinquantena de voluntaris han fet possible aquesta competició.

L’accés al públic en punts com les arribades i les sortides del circuit estava limitat, amb control d’accés per evitar aglomeracions. D’altra banda, en la resta del recorregut, al ser a l’aire lliure, hi havia un accés més obert.

La prova es sota el paraigües de la Federació Catalana d’Atletisme i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: