Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Primavera del Cava comença amb una passejada en bicicleta elèctrica

Fins al 30 de maig s’han programat visites guiades, tasts comentats, música en directe, maridatges amb formatges, tallers de ioga o de meditació o brunchs entre vinyes, entre d’altres.

Durant el mes de maig un grup de dotze cellers elaboradors de cava han preparat un seguit d’experiències enoturístiques per gaudir a l’aire lliure amb la família i els amics. Aquest dissabte començava l’activitat a Juvé i Camps. Es tractava d’una passejada amb bicicletes elèctriques per a descobrir la finca d’Espiells així com visitar el celler i acabar amb un esmorzar de pagès. Tal i com explica el responsable d’enoturisme de Juvé i Camps, Miquel Herrero, es tracta d’una activitat que fan habitualment.

Fins al 30 de maig s’han programat diverses activitats a diferents cellers. Concretament aquest proper dissabte tindran lloc el ‘Ioga entre vinyes’ a Vins el Cep, la ‘Primavera Jove’ a Agustí Torelló Mata, el ‘Berenar per recordar: Miquel Abras’ a Pagès Entrena i el ‘Berenar i tast de terra: art i cel’ a Vilarnau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: