Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau podria inspirar un futur equipament juvenil a Reus

L’Ajuntament de Reus està repensant el seu espai per a joventut, i per tal de fer-ho ha visitat equipaments de diferents municipis catalans. La setmana passada van ser a Vilafranca.

La setmana passada el regidor de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, va visitar l’espai Jove La Nau. Subirats és el responsable de les polítiques de joventut de l’ajuntament reusenc, i acompanyats de diversos tècnics va venir a Vilafranca per conèixer l’espai de La Nau.

Acompanyat del regidor de joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, va interessar-se per el funcionament i propostes que s’ofereixen als joves des d’aquest espai. Com explicava Subirats, Reus ha de dissenyar un nou espai per a joves, i per això estant visitant experiències de les que tenen bones referències.

Per la seva banda, el regidor vilafranquí destacava com a important el fet que ciutats com Reus puguin tenir com a model el que s’ha fet a Vilafranca.

A banda de la visita a Vilafranca, el regidor i els tècnics de l’Ajuntament de Reus visitaven altres equipaments juvenils d’altres municipis catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: