Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coreògrafa vilafranquina Aina Alegre serà artista associada al Mercat de les Flors

La ballarina i coreògrafa ha participat el darrer cap de setmana en el Dansòmetre, presentant el treball Estudi 3, inspirat en el picar del Ball dels Pastorets de Vilafranca.

També aquesta setmana passada protagonitzava el programa l’Entrevista de Penedès TV, en el transcurs del qual va avançar que els propers dos anys serà artista associada del Mercat de les Flors de Barcelona.
Aina Alegre desenvolupa el seu treball artístic com a coreògrafa, ballarina i performer. Va estudiar al Centre Nacional de la Dansa Contemporània d’Angers, a França, i des de fa 13 anys viu a París on hi té la seva pròpia companyia. Ara, de retorn a Barcelona vol desenvolupar un projecte artístic que vinculi les dues ciutats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: