Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La celebració del Dia Internacional dels Museus ha arrencat amb multitud de propostes

L’activitat del DIM continua fins al 23 de maig amb diverses activitats, entre les quals el primer tast de vins presencial des de fa mesos.

Al Vinseum, durant el cap de setmana hi ha hagut jornades de portes obertes, dissabte fins les deu de la nit, visites guiades, concerts amb els músics de l’Escola Municipal Maria Dolors Calvet i una sessió de Pantalla Vinseum. També s’han fet visites a Cal Berger per conèixer més a fons les reserves del museu. Unes visites que comptaven amb la participació de l’historiador Raimon Soler coincidint amb el centenari de l’edifici de Cal Berger.

L’activitat continua durant els propers dies però aquest dimarts, 18 de maig, justament la data en la que es commemora el Dia Internacional dels Museus, Vinseum recuperarà després de molts mesos els tasts de vins presencials.

Vinseum és, a més, un dels cinc equipaments que participa a la marató Viquet, amb el passaport gratuït del 15 al 23 de maig. Amb Viquet, les persones visitants reben un desplegable que inclou informació dels cinc establiments, així com un mapa amb la seva localització.

L’ordre de visita és indiferent i, si es completa la proposta en el termini establert, cada visitant obtindrà un obsequi.

La marató Viquet es va presentar la setmana passada a Barcelona amb la presència del regidor de Cultura de Vilafranca Ricard Rafecas.

D’altra banda, el passat dijous, també en el marc del Dia Internacional dels Museus, va començar una nova edició del cicle ‘In vino litterae’. Tenia com a protagonistes l’escriptor Eduard Márquez i Raimon Coll, del petit celler Terra de Marca, que parlaven de la relació entre la literatura i el vi.

‘In vino litterae’ són trobades organitzades per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i Vinseum amb la voluntat de posar en comú escriptors i cellers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: