Dimecres, 22 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 1a fase de les obres de renovació urbana del carrer i la Plaça del Carme arrencarà a l’estiu

Tal com es va fer a la plaça de l’Oli, la plaça i el carrer Carme afrontaran una primera fase d’obres per renovar la xarxa de clavegueram.

La plaça i el carrer Carme és l’imminent nou episodi del Pla d’Intervenció Integral al Centre i al carrer Comerç, un ambiciós projecte transversal pressupostat en 8 milions d’euros que aposta per una renovació urbana amb criteris de sostenibilitat i una mobilitat més verda.

Amb actuacions en diferents punts del centre i el carrer Comerç, el pla s’ha de desenvolupar aquest any i el que ve.

Francisco Romero, tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció territorial i serveis urbans de l’Ajuntament de Vilafranca, explica a grans trets la naturalesa de la renovació urbana que viurà aquest cèntric espai de Vilafranca, amb dues escoles, comerços i serveis i, per tant, amb una alta mobilitat.

Tal com es va fer a la plaça de l’Oli, la plaça i el carrer Carme afrontaran una primera fase d’obres per renovar la xarxa de clavegueram. Serà aquest estiu, aprofitant el parèntesi de les vacances escolars per no entorpir el dia a dia dels centres educatius.

Equips d’arquitectes de la zona estan treballant en les diferents propostes emmarcades en el Pla d’Intervenció Integral del Centre i el carrer Comerç.

Però la voluntat del govern municipal és compartir aquestes propostes amb la ciutadania i establir canals de comunicació directes per acabar de polir-les.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: