Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inaugurat el monument del Rotary a la rotonda de la C-15 d’entrada Vilafranca venint del Garraf

L’autor és l’escultor Enrique Asensi, que ha aprofitat una antiga pedra d’un molí d’oli a la que s’ha incrustat l’emblema del Rotary.

Amb la presència de membres del Club Rotary Vilafranca, del president del Consell Comarcal i regidors de l’Ajuntament de Vilafranca es feia l’acte oficial d’inauguració, tot i que la rotonda ja fa algun temps que està instal·lada en aquest espai.

La rotonda ha estat urbanitzada pel Consell Comarcal, i el Rotary ha cedit l’escultura a l’Ajuntament de Vilafranca que se’n farà càrrec del manteniment. La presidenta del Club Roraty Vilafranca, Maria Josep Tuyà, explicava que la idea va néixer fa 2 anys quan van commemorar els 25 anys. Es mostrava satisfeta que la peça escultòrica quedi per Vilafranca.

L’autor és l’escultor Enrique Asensi, que ha aprofitat una antiga pedra d’un molí d’oli a la que s’ha incrustat l’emblema del Rotary.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: