Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Hi haurà una nova edició de La Setmana del Vi Català, a l’octubre de 2021

Entre les accions que es duran a terme, destaca un Showroom del Vi Català que se celebrarà del 18 al 20 d’octubre a Fira Barcelona, en el marc del Gastronomic Forum

Del 18 al 24 d’octubre de 2021 tindrà lloc La Setmana del Vi Català, en el marc del Gastronòmic Forum un certamen que va tenir la seva primera edició el novembre de 2020 i va comptar amb activitats organitzades per diferents agents del món del vi arreu del territori amb la coordinació de l’INCAVI amb l’objectiu de difondre la cultura del vi i els vins i caves catalans.

Aquesta segona edició omptarà amb un acte clau, el Showroom del Vi Català, organitzat per PRODECA amb la col·laboració de l’INCAVI. Un esdeveniment que servirà perquè les empreses catalanes del sector del vi mostrin el seu producte als professionals del sector, principalment del canal de la restauració, botigues especialitzades i distribució de Barcelona i la seva àrea metropolitana. L’esdeveniment tindrà lloc a Fira Barcelona, en el marc del Gastronomic Forum, un espai que serà cita obligada per a cuiners, sommeliers i professionals de la gastronomia.

Aquesta activitat podrà ser presencial gràcies a l’actual situació de la pandèmia i perquè, al mes d’octubre, es preveu que una gran part de la població ja estarà vacunada.

Properament es donaran a conèixer més esdeveniments de la Setmana del Vi Català organitzats per l’INCAVI i els diferents agents del sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: