Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Farmacèutics i òptics optometristes ofereixen educació sanitària sobre protecció solar

Farmàcies i òptiques ofereixen educació sanitària a través de diversos materials i aconsellen sobre la millor manera d’utilitzar elements de protecció solar com cremes o ulleres de sol.

L’objectiu de la campanya, anomenada ‘La pell, mira-te-la amb bons ulls’, és evitar els efectes perjudicials que la radiació solar pot exercir sobre la nostra pell i sobre els nostres ulls posant èmfasi en la prevenció.

Fins al 31 d’agost, les farmàcies i òptiques adherides ofereixen educació sanitària a través de diversos materials i aconsellen sobre la millor manera d’utilitzar elements de protecció solar com cremes o ulleres de sol.

La major part dels càncers de pell i de problemes oculars relacionats amb el sol són causats per l’exposició solar durant la infantesa. Tot i que cada cop hi ha més conscienciació, sempre és important recordar que cal protegir-se.

Gemma Font és, amb la seva germana, farmacèutica titular de la Farmàcia Olivé, que està adherida a la campanya.

La campanya és una iniciativa inèdita, ja que és la primera vegada que farmacèutics i òptics optometristes col·laboren per incidir plegats en la importància d’adquirir uns bons hàbits de protecció solar.
Opticalia Lacortset és una de les òptiques que s’hi han adherit. Fèlix Hill explica que les ulleres de sol han de ser homologades, complir els criteris de qualitat i tenir la marca CE de conformitat europea.

La campanya està organitzada conjuntament pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, el Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes de Catalunya, l’Hospital Clínic de Barcelona i el Col·legi de Farmacèutics de Girona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: