Diumenge, 13 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es redueix la pressió assistencial als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf

Els efectes de la vacunació i comencen a notar amb les dades d’ingressos hospitalaris com es constata en l’informe de seguiment de la pandèmia d’aquest dijous.

L’informe que emet el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf assenyala que a l’hospital de Vilafranca hi ha 7 persones ingressades amb símptomes de Covid, el que suposa 9 ingressats menys que en l’informe del dilluns. Al Garraf la xifra és d’11 ingressats, un menys que en l’anterior informe. Són dades positives que venen acompanyades també del fet que en els darrers quatre dies no s’hagi lamentat cap altre mort per coronavirus i es mantinguin les xifres en 178 als hospitals del Garraf i 89 a l’Alt Penedès, des de l’inici de la crisi sanitària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: