Diumenge, 13 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En els darrers dies ha mort una persona més per Covid a l’hospital de Vilafranca

A nivell del conjunt de les comarques de l’Alt Penedès i Garraf baixa el nombre d’ingressats als hospitals.

És el balanç del darrer informe de seguiment de la pandèmia que ha fet públic aquest dilluns el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf.
A Vilafranca des del dijous es manté en 16 el nombre d’ingressats amb símptomes de coronavirus, mentre que als centres hospitalaris del Garraf s’ha reduït la xifra en 4 persones i ara hi ha 12 ingressats. D’altra banda, respecte a les persones que han perdut la vida per Covid-19 s’ha hagut de lamentar una mort més a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, respecte l’anterior informe del dijous passat. Ara ja sumen un total de 89 morts a l’hospital de Vilafranca des de l’inici de la pandèmia, mentre que al Garraf es manté la mateixa xifra que la setmana passada, amb un total de 178 morts des de l’inici de la crisi sanitària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: