Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds estan pendents del Procicat per poder fer la seva primera actuació a Puigdàlber

Com ja havia avançat la nostra emissora fa uns dies, els Verds han plantejat al Procicat un protocol per poder fer una primera actuació castellera desprès de l’esclat de la pandèmia al mes de març.

El seu objectiu és fer-ho a Puigdàlber a finals de juny. El cap de colla, Sisco Benet, apunta que ara que ja han pogut iniciar els assaigs i estan pendents del vist i plau del Procicat.

Benet assenyala que la normativa permet en aquests moments fer construccions amb màxim 20 persones, que el format que es planteja a Valls per Sant Joan és un pas més i que ells aspiren a poder fer una actuació castellera amb la colla. També considera que l’evolució sanitària positiva i el progrés de la vacunació fa pensar en la possibilitat de veure castells per Sant Fèlix.

Aquestes declaracions les ha fet el cap de colla en el marc d’una roda de premsa per explicar que a partir del proper dimarts reobre el restaurant de la seu social dels Castellers de Vilafranca. Després de 3 mesos tancat engegarà un nou projecte que fusionarà la gastronomia basca amb la cultura castellera i catalana.
El president, Carles Mata, assenyala que han buscat una proposta amb la filosofia d’un local social obert a tothom.

L’encarregat de liderar-lo és Iurgi Arocena, fins ara propietari del restaurant Narrika, també a Vilafranca. Arocena té una llarga trajectòria en la gastronomia, tant al País Basc com a Vilafranca. Ha treballat en diversos bars i restaurants, entre ells el Martín Berasategui. A Cal Figarot, Arocena traslladarà l’esperit i la cuina que ha desenvolupat els últims anys al Narrika. Hi oferirà esmorzars, menús de migdia, menú de cap de setmana, tapes, racions, plats i pintxos, entre d’altres. Obrirà cada dia, excepte els dimarts, amb excepció del proper 1 de juny, dia de l’obertura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: