Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els feligresos del Poble Nou han commemorat el dia Fàtima amb una missa especial a Santa Maria

Aquest dijous, 13 de maig, es commemorava el Dia de la mare de Déu de Fàtima, una celebració que habitualment té ressò a l’església del barri del Poble Nou de Vilafranca.

Però a causa de la pandèmia en aquest petit centre de culte, amb capacitat per a 100 persones, no s’hi celebren misses. Per aquest motiu a les vuit del vespre es va celebrar a la basílica de Santa Maria de Vilafranca la Missa Solemne de la Mare de Déu de Fàtima. Hi havia la mare de deu davant de l’altar i es van repartir els goigs impresos, una goigs que també van cantar els feligresos. L’any 1952 l’arribada de la Mare de Déu de Fàtima a Vilafranca va provocar un gran enrenou. Es van engalanar amb flors molts carrers i va despertar entre els veïns del barri del Poble Nou una campanya de recaptació de fons per transformar un local del carrer Amàlia Soler amb la que és avui en dia l’església de Fàtima que es va inaugurar a finals dels anys cinquanta del segle passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: