Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els clubs faran una moció per treure Joan Soteras de la Federació Catalana de Futbol

Alfred Borgonyà i Juanjo Isern lideren dues plataformes per una moció que es podria realit

Demanen que quedi sense efecte el contracte de José Miguel Calle, imputat per un tema econòmic

El futbol català continua molt revolucionat.
La setmana passada el president Joan Soteras va estar present a la seu del Penedès-Garraf i ho va aprofitar per criticar la gestió de l’exdelegat comarcal, el vilafranquí Manel Duran.
Duran manifesta que: ”No ho entenc que s’acosti a Vilafranca per criticar-me i desprestigiar-me i tampoc ho entenen els clubs. Probablement va venir perquè jo li havia posat tres denúncies amb proves, no com ell que ven fum”
Adolf Borgoñó i Juanjo Isern, s’han marcat com a objectiu liderar el canvi a la FCF, i treballen perquè l’Assemblea del futbol català de l’estiu comenci a tancar etapa dels actuals directius.

Dues plataformes contra Joan Soteras

Borgoño, president del Castelldefels ha creat la plataforma ”Per una FCF dels clubs” i Juanjo Isern, actual directiu de la FCF i expresident de l’Europa, el col·lectiu ”Associació de clubs de futbol aficionat de Catalunya”, presenten un document amb 4 punts per votar a l’Assemblea d’aquest estiu.
Ja tenen les signatures dels 200 clubs per entrar la demanda a la propera assemblea, els punts que presenten són que el vot sigui secret, que aquesta temporada no hi hagui descensos, que el president Joan Soteras no cobri els 120.000€ anuals la temporada vinent i que el contracte laboral del director general José Miguel Calle quedi sense efecte a l’estar imputat per deslleialtat econòmica contra la mateixa Federació.
Duran dóna suport a aquesta acció: ”Els clubs estan molt descontents amb l’actual gestió federativa, algunes denúncies, ja les havia fet jo, els clubs estan neguitoses i volen solucions”.
Borgoño i Isern també volen presentar una moció de censura, obligaria a fer una Assemblea Extraordinària i tiraria endavant amb els dos terços dels clubs presents.
Per Duran: ”S’estan movent en aquest sentit i sembla que tirarà endavant”
Es comenta que més de 600 clubs donaran el suport a Adolf Borgoñó i Juanjo Isern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: