Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els cellers i les caves del Penedès es reinventen amb una aposta per l’enoturisme

S’acosta el bon temps i la pandèmia va a la baixa. Desprès de viure un any 2020 molt complicat l’oferta enoturística del Penedès s’ha posat les piles.

Són moltes les iniciatives que s’estan estrenant per poder afrontar amb optimisme la temporada d’aquesta primavera i estiu.
Dos exemples s’han posat en marxa recentment a Sant Sadurní d’Anoia.
Agustí Torelló Mata ha posat en marxa el Carnet Club ATM amb una oferta adreçada als joves de 18 a 30 anys amb ganes de descobrir i gaudir del cava.

A l’entorn de les caves, els dissabtes es pot gaudir d’un dinar informal a un preu assequible.

Un altre exemple de noves iniciatives enoturístiques el trobem a les Caves Vilarnau. El Pop-up gastronòmic de Vilarnau és una proposta original de l’estiu per gaudir del Penedès.
La responsable d’enoturisme a Vilarnau, Maria Baró, ens explica que han pensat en la gent i en aprofitar l’entorn i l’espai.

En aquest cas les caves han unit esforços i experiència amb la gastronomia de Cal Blai. S’ha pensat en uns menús que permetin la mobilitat per l’espai.

A la carta s’hi poden trobar plats per compartir i picar. En aquest cas l’oferta és per els divendres i caps de setmana des d’ara i fins el mes de setembre. Els divendres al vespre, dissabtes durant tot el dia i diumenges matí i tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: