Diumenge, 16 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Martí Compte ha estat escollit president del nou Fòrum Demòcrata

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el Congrés Fundacional del Fòrum Demòcrata, una organització juvenil nacionalista i liberal.

Durant el Congrés es van aprovar les ponències ideològiques i l’organitzativa. D’aquesta manera s’ha obtingut un document que permet analitzar el panorama polític català i definir els objectius i línies estratègiques de l’organització. El Congrés va escollir la nova Direcció Nacional. El vilafranquí Martí Compte ha estat l’escollit per liderar l’entitat pels propers dos anys, acompanyat de la cabrerenca Marta Boadas com a vicepresidenta, Ramon Vilaltella, de Tarragona, com a secretari d’organització i el tortosí Òscar Ologaray com a secretari de comunicació i discurs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: