Dimarts, 28 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Vilafranca es queda sense l’ascens a la Segona RFEF

El Vilafranca es queda sense l’ascens a la Segona RFEF

La derrota del Lleida Esportiu al camp de l’Hércules (3-1), en partit jugat dimecres, deixa el Vilafranca sense l’ascens

Tot i fer la millor temporada de la seva història, el FC Vilafranca es queda sense donar el salt a la nova Segona RFEF, després que el seu equip matriu, el Lleida, hagi perdut les opcions de militar a la Primera RFEF. Pels penedesencs, això representa perdre una categoria al futbol estatal, ja que aquesta temporada estaven a la quarta (la que fins ara era la Tercera Divisió). La propera temporada, l’equip militarà a la cinquena.

A partir de la propera temporada, les categories del futbol estatal seguiran aquest ordre: Primera Divisió, Segona Divisió, Primera RFEF, Segona RFEF i Tercera (categoria on militarà el Vilafranca). Així doncs, després d’haver realitzat la millor temporada de la seva història, el degà serà castigat amb el descens d’una categoria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: