Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès espera més turistes estrangers tot i que és aviat per confirmar la tendència enguany

A Cal Roig, a l’Hotel Cava Mastinell i al Consorci de Promoció Turística del Penedès tenen bones sensacions de cara a les previsions d’aquest estiu.

A poques setmanes de l’inici de la temporada d’estiu, i a diferència de l’any passat, el sector turístic comença a notar una revifalla. Encara és massa aviat per a fer unes previsions del tot certes de com serà el turisme aquest any i queden molts interrogants per resoldre però els allotjaments estan rebent ja les primeres reserves. L’hotel rural Cal Roig de Moja fa dos anys que està obert i ja ha hagut de patir una crisi com és la del coronavirus. A l’estiu del 2019, recentment inaugurats, ja van rebre turisme estranger, l’any passat en plena pandèmia el públic de proximitat va respondre molt bé i enguany esperen incrementar la clientela i recuperar els turistes que venen de fora de l’estat espanyol. Ho explica la directora de Cal Roig, Silvia Roig.

A l’Hotel Cava Mastinell tenen una trajectòria més llarga però han patit la crisi com la resta del sector. Malgrat tot, són optimistes i creuen que, poc a poc, s’està recuperant l’activitat i ja comencen a tenir més demanda, també del públic internacional. Ho explica el director de l’hotel, Daniel Llompart.

Des del Consorci de Promoció Turística del Penedès creuen que encara és massa aviat per a saber com seran les tendències turístiques aquest estiu, tenint en compte el comportament que pugui tenir el turista després d’un any difícil com el que hem viscut. Ho explica la directora del consorci, Núria Sala. El que sí tenen clar al Consorci de Promoció Turística és que seguiran treballant per oferir propostes que combinin destinacions de platja amb interior, posicionant el nostre territori fora de les nostres fronteres. Esperen que enguany arribi més públic internacional però confien també mantenir el turista de proximitat que ens va acompanyar al 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: