Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Jazz Club Vilafranca presenta un concert amb tres improvisadors nats

El Jazz Club Vilafranca presenta un concert amb tres improvisadors nats

El concert es fa seguint amb la programació a l’Auditori del Vinseum del Jazz Club Vilafranca.

Són en David Domínguez a la bateria i percussions, Carles Marigó al piano i teclats i Manu Sabaté a la gralla, tenora i clarinet baix.
Carles Marigó i Manu Sabaté són dos joves músics que han trobat en la improvisació el llenguatge comú dels seus backgrounds musicals. La música que fan és difícil de classificar en un sol calaix. És generosa i lliure, i proposa un diàleg entre els pianos i teclats d’en Carles i les gralles, la tenora i el clarinet baix d’en Manu. Una mena de comunió entre la música d’arrel i la clàssica, entre la música de tradició oral i la de tradició escrita.
El duo, que s’ha concebut com una plataforma de creació i experimentació artística, té com a objectiu presentar projectes en col·laboració amb músics i artistes d’altres disciplines escèniques. Aquest cop l’aposta és amb el percussionista flamenc David Domínguez, un intèrpret bregat en mil i una batalles i disposat al joc que li proposen aquestes dos experimentadors nats.
L’aforament de l’auditori del Vinseum és de 84 localitats per les restriccions vigents. Per a poder enllestir tots els tràmits i començar el concert amb puntualitat, es demana que el públic arribi amb temps. La taquilla obrirà a dos quarts de vuit del vespre i es permetrà accedir a la sala a les vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: