Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP ha fet una declaració institucional de condolença per la mort de Mònica Hill

Aquest dijous s’ha celebrat la sessió ordinària de Ple del Consell Comarcal de l’Alt Penedès que es va ajornar la setmana passada amb motiu de la mort de la consellera Mònica Hill.

Per aquest motiu el president del Consell, Xavier Lluch, apuntava aquest dijous que el ple, tot i convocar-se en caràcter ordinari, tenia un context completament extraordinari. També per això es va iniciar amb una declaració institucional de condolença, declaració que va llegir el president. Entre d’altres aspectes es detallava la relació del Consell Comarcal, des dels seus inicis amb Mònica Hill, durant molts anys per part del col·lectiu ecologista Bosc Verd, amb tallers a les escoles de la comarca.
Xavier Lluch va donar la paraula als portaveus dels grups comarcals, començant per el d’ERC, amb Pol Pagès que va agrair les mostres de condol. Mostres que van reiterar també la resta de portaveus comarcals. Desprès es va fer un emotiu minut de silenci acompanyat de la imatge d’una rosa blanca. Desprès es va procedir al debat dels punts, bàsicament amb l’aprovació per unanimitat de la declaració de Be Cultural d’Interès Local de les restes arqueològiques d’un celler dels segles XVII al XIX a Sant Pere de Riudebitlles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: