Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El 29 de maig Mediona acull la segona edició del festival de vins d’altura ‘Cota’

El 29 de maig Mediona acull la segona edició del festival de vins d’altura ‘Cota’

L’edició 2021 tindrà lloc a la Masia la Torreta, al nucli de cases noves de Mediona, el dissabte 29 de maig de 12 del migdia a 9 de. Una segona edició amb 16 cellers convidats, música i gastronomia.

L’edició d’aquest 2021 del ‘Cota’ es converteix en un dels primers festivals de vins en celebrar-se un cop ha finalitzat l’estat d’alarma, i es durà a terme amb aforament limitat i aprofitant els espais a l’aire lliura de la Masia La Torreta, al nucli de Cases Noves de Mediona.

El ‘Cota’ tornarà a reunir una gran diversitat de cellers amb vinyes a partir de la cota 500. Seran un total de 16, dels quals 13 provenen del Penedès.

Per accedir al festival, s’haurà d’adquirir el BONOVI al preu de 15€ a través de la mateixa web. Aquest tiquet dóna accés al festival, als concerts, als tastos (amb reserva prèvia), inclou la copa i també 16 microtastos per poder degustar un vi de cada celler i així descobrir-los tots. És una proposta original que busca que l’assistent tasti tots els cellers de la fira a través d’un recorregut pels diferents espais de la masia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: