Diumenge, 13 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detenen dos homes encarregats d’una plantació de marihuana en un magatzem a Sant Sadurní

Detenen dos homes encarregats d’una plantació de marihuana en un magatzem a Sant Sadurní

Aquesta és la tercera intervenció dels Mossos d’Esquadra en els darrers 15 dies per delictes contra la salut pública en els municipis de Sant Sadurní i Gelida amb un total de cinc detinguts.

Els Mossos d’Esquadra de les comissaries de Sant Sadurní i de Vilafranca van detenir el dilluns 26 d’abril dos homes de nacionalitat espanyola, de 45 i 50 anys i veïns de Sant Vicenç de Montalt al Maresme i de Pont de Vilomara al Bages, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, en la seva vessant de tràfic de drogues.

Dies abans de les detencions, la inusual activitat al voltant d’un magatzem ubicat a Sant Sadurní va motivar una vigilància coordinada entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local, fins que una patrulla de seguretat ciutadana dels mossos va identificar dos homes a les portes del magatzem tot just quan en sortien.

Durant la identificació, els agents van percebre que de l’interior sortia una forta olor a marihuana, fet que els va fer deduir l’existència d’una plantació en el magatzem.

Els dos homes identificats van permetre voluntàriament l’accés al magatzem on els agents van localitzar en ple desmantellament una plantació intensiva on es cultivaven prop de 900 plantes de marihuana, així com làmpades, extractors i la resta de la infraestructura necessària pel aquest tipus de cultiu.

A més, l’escorcoll personal dels dos homes va permetre als agents comissar 1.170 euros que duien fraccionats en bitllets, presumptament resultat del tràfic de la droga.

Amb tots aquests indicis els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, en la seva vessant de tràfic de drogues.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar llibertat amb càrrecs pels dos detinguts

La investigació resta oberta i no es descarten més detencions.

Aquesta és la tercera intervenció per part de mossos d’esquadra en els darrers 15 dies per delictes contra la salut pública als municipis de Sant Sadurní i Gelida amb el resultat de cinc persones detingudes i el desmantellament de dues plantacions de marihuana i un laboratori d’elaboració de substàncies estupefaents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: