Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Del 28 de maig al 26 de juny se celebra una edició del Microvi amb canvis i adaptat a la Covid

L’ajuntament d’Avinyonet ha assumit els actes sense patrocinadors i un preu únic popular de 10 euros.

L’alcalde, Cèsar Herráiz, explica que enguany el Microvi serà diferent, amb totes les activitats a l’aire lliure i limitació d’aforament, però que s’ha volgut impulsar una fórmula que permet la promoció dels diferents nuclis del municipi.

El president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Ramon Riera, remarca que és una bona notícia que se celebri un certamen com el Microvi que promou el turisme a la comarca.

La regidora de Turisme, Núria Catà, ha explicat que es realitzaran set actes repartits en tots els nuclis, que començaran el 28 de maig amb la Nit dels Sumolls, al monestir de Sant Sebastià dels Gorgs.
Totes les activitats es faran a l’aire lliure i contemplen mesures de prevenció del coronavirus.

El 30 de maig es farà una caminada de 10 quilòmetres, amb dues aturades per fer tasts, a Can Ràfols dels Caus, i a Mas Candí. El 5 de juny tindrà lloc una Mostra de petits cellers a l’Arboçar, amb la participació de deu cellers de proximitat.
El 12 de juny es farà a Cantallops un joc d’escapisme, el 17 de juny un tast de vins del Massís del Garraf a Can Ràfols dels Caus i el 26 de juny un tast de vins naturals a les Gunyoles.
Les inscripcions s’obren aquest divendres a la pàgina web penedesturisme.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: