Diumenge, 13 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua a la baixa la pressió assistencial a l’hospital de Vilafranca

Des de fa més d’una setmana que no s’han de lamentar morts per covid als centres sanitaris del Penedès i Garraf.

Aquestes són les dades de l’informe de seguiment de la pandèmia que ha emès aquest dilluns el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf.
En relació a l’últim informe, corresponent al passat dijous, a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès hi ha dues persones menys ingressades. En aquest moments són cinc els ingressats amb símptomes de Covid. Al Garraf hi ha 13 ingressats, dues persones més que en l’anterior informe.
En relació a les víctimes mortals per coronavirus cal destacar que no n’hi ha hagut cap en els darrers deu dies ni a l’hospital de Vilafranca ni als centres del Garraf, i es manté la xifra de 178 morts des de l’inici de la pandèmia al Garraf i 89 morts a l’hospital de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: