Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Conèixer de prop les herbes remeieres

Una passejada al voltant de la muntanya de Sant Pau ha servit per conèixer de a prop les herbes remeieres.

Farigola, romaní, te de roca, sajolida o fonoll, aquestes són algunes de les herbes de les que es va parlar en una activitat organitzada pel servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca, conduïda per Montse Jané de 4 passes Serveis Ambientals. Diumenge al matí es van conèixer les principals herbes aromàtiques i remeieres del nostre entorn, les seves propietats i diferents maneres d’utilitzar-les. Herbes que antigament la gent utilitzava, però que amb la modernitat s’ha perdut la cultura de l’aprofitament dels recursos naturals. Recursos que poden ser beneficiosos per la salut si se saben utilitzar, però que també poden ser perjudicials si se’n fa un mal us.
La passejada es va fer per la plana agrícola de Les Clotes, per anar cap a la muntanya de Sant Pau. Aquesta passejada forma part d’un conjunt de visites on la muntanya de Sant Pau, la natura i les famílies són els protagonistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: