Dilluns, 14 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carles Gaig inaugura a Vilafranca el seu restaurant al Mercer Hotel Casa Torner i Güell

El proper 19 de maig obrirà portes aquest espai culinari dins del hotel Casa Torner i Güell de Vilafranca, oferint els plats habituals d’aquest cuiner amb una estrella Michelin.

El xef Carles Gaig, un dels mestres de la cuina catalana contemporània, ha escollit el Penedès per inaugurar la nova ‘Cuina Gaig – Casa Torner i Güell’.

Mereixedor d’una estrella Michelin durant prop de 30 anys, és considerat un clàssic entre els seus clients i un mestre entre els seus col·legues.

A la nova ‘Cuina Gaig – Casa Torner i Güell’ de Vilafranca, el xef proposarà a partir del proper dia 19 de maig alguns dels millors plats del receptari tradicional català i alguns dels seus clàssics com els ‘Macarrons del Cardenal’ o els ‘Canelons Gaig’. Sabors d’extraordinària personalitat, identificats amb el territori i la seva idiosincràsia, acompanyats de vins i caves amb DO Penedès.

Els dissabtes, dia de mercat a Vilafranca es serviran esmorzars de forquilla i ganivet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: