Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la campanya ‘Fira’t al Maig’ per incentivar el comerç local

Amb l’objectiu de potenciar el comerç i l’economia de la vila, l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat la campanya que es desenvolupa del 3 al 31 de maig.

I que té diverses accions per fomentar i potenciar el comerç. Una de les més destacades és una nova edició dels VilaFrancs amb la novetat que, a banda de poder bescanviar-los en els establiments físics que participen en la campanya, en aquesta edició també hi ha l’opció d’adquirir VilaFrancs Virtuals exclusius per bescanviar-los en compres que s’efectuïn en el marketplace local Vilafranca A Prop. Per la seva part, els sectors de l’automoció i la maquinària agrícola realitzaran sortejos de 3.000€ i 1.600€, respectivament, entre els seus compradors. A més a més, els comerços del Centre Vila sortejaran targetes regal per valor de 30€ i els restaurants de la vila ofereixen menús gastronòmics especials. En aquesta nova edició es posaran en circulació VilaFrancs per valor de 225.000€. D’aquest import, un 35% l’aportarà l’Ajuntament, un 5% els establiments i la resta, els usuaris. Hi participen més de 200 establiments adherits.
La campanya “Fira’t al Maig” té com a referència la pàgina web www.vilafranca.org/firatalmaig, on els usuaris trobaran tota la informació i poden adquirir els VilaFrancs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: