Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Articulacions 2021’ mostra els projectes del Batxillerat artístic de l’INS Milà i Fontanals

‘Articulacions 2021’ mostra els projectes del Batxillerat artístic de l’INS Milà i Fontanals

L’exposició s’inaugura aquest dijous a la sala dels Trinitaris de Vilafranca, i es podrà visitar fins el 6 de juny mostrant els treballs realitzats per els alumnes de Batxillerat Artístic del Milà.

Del 27 de maig al 6 de juny, la Sala dels Trinitaris de Vilafranca acollirà l’exposició ‘Articulacions 2021. Projectes artístics realitzats pel Batxillerat artístic de l’INS Milà i Fontanals’. És una exposició col·lectiva dels projectes realitzats per l’alumnat del Batxillerat Artístic de l’Institut Milà i Fontanals durant el curs acadèmic 2020-21. La mostra és un recull de les creacions de l’alumnat, dels seus primers passos en el món de l’art, manifestacions dels diversos llenguatges de l’expressió audiovisual i plàstica, a través dels quals els nois i les noies articulen la seva visió de la realitat que els envolta amb una qualitat que pot sorprendre per la seva joventut.

L’exhibició en definitiva resulta un reflex de la pluralitat de l’alumnat, de les seves variades inquietuds i distintes mirades plenes de sensibilitat.

Aquesta és la segona vegada que el Batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals mostra els seus projectes al públic de la Sala dels Trinitaris, l’espai expositiu que el Servei de Cultura de l’Ajuntament destina a la promoció i difusió de l’art contemporani.

Aquest dijous 27 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, tindrà lloc l’acte inaugural que comptarà amb la presència del regidor de Cultura, Ricard Rafecas, i la regidora d’Educació, Meritxell Montserrat, així com dels alumnes participants a la mostra com del professorat del Batxillerat artístic.

La mostra es pot visitar fins el 6 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: