Diumenge, 13 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest mes de maig tornen els vermuts populars de forma autogestionada a La Gueralda

Els dissabtes al migdia, del 8 de maig al 12 de juny al Casal Popular de Vilafranca hi haurà hi haurà xerrades, PDs, dinars populars, espectacles i mercat d’intercanvi de roba.

La pandèmia ha afectat a l’activitat de La Gueralda i també a les entitats i col·lectius que en formen part. Tot i així, valoren positivament la realització de vermuts promoguts pels grups de l’Esquerra Independentista i per aquest motiu, faran una nova tanda de vermuts amb col·laboració d’altres col·lectius.
El primer serà aquest dissabte, a dos quarts d’una del migdia amb Arran i una xerrada sobre la lluita juvenil. El 15 maig La Barraca oferirà un dinar popular i un quinto musical i el 22 maig Endavant portarà una sessió de PD’s En els actes es respecten totes les mesures relatives a la crisi sanitària i es reivindica que la cultura de base no només és necessària sinó que també, en plena pandèmia, és segura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: