Dimecres, 22 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Actua ofereix un taller de 100 hores per millorar les competències laborals a través del teatre

La cooperativa d’iniciativa social establerta a Vilafranca ha impulsat un nou projecte d’inserció a través del teatre amb el suport de l’Obra Social La Caixa.

La iniciativa, que duu per nom ‘Atrezzo. Vesteix-te i expressa’t per la teva inserció’, consisteix en un taller de 100 hores que té per objectiu descobrir i millorar les competències i capacitats laborals de cada participant utilitzant eines lúdico-expressives, amb la intenció d’aconseguir una bona innserció laboral. El taller servirà per potenciar les habilitats sociolaborals de les persones beneficiàries del projecte, sobretot aquelles que s’han vist afectades a causa dels estralls socioeconòmics de la pandèmia per coronavirus. Aquesta iniciativa d’Actua treballarà de manera directa i personalitzada amb els participants, ja que es farà una divisió en tres blocs de tretze persones cadascun. En aquests moments, la formació es troba en procés de pre-selecció, i per això des de la cooperativa s’anima a tothom que estigui buscant oportunitats laborals a participar-hi. El taller començarà el 17 de maig i finalitzarà el 2 de juliol. Per a més informació sobre aquest projecte es pot contactar a l’adreça de correu electrònic o al telèfon 638906729.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: