Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primera setmana de la campanya Fira’t al Maig amb bones sensacions dels comerços

La campanya contempla una nova edició dels Vilafrancs durant tot aquest mes així com la possibilitat també de fer servir Vilafrancs Virtuals per a pagar al market place Vilafranca A prop.

Aquesta setmana ha començat una nova campanya per potenciar el comerç de proximitat a Vilafranca. És el que s’anomena Fira’t al Maig i contempla una nova edició dels Vilafrancs durant tot aquest mes així com la possibilitat també de fer servir Vilafrancs Virtuals per a pagar al market place Vilafranca A prop. La joieria Agent Basic Casademunt ha estat partícip de la campanya de Vilafrancs des de la primera edició i en aquesta tercera tanda s’ha tornat a adherir. La propietària de la botiga, Carmina Valls, creu que els Vilafrancs són una bona iniciativa per ajudar als comerços de la Vila i, en el cas que es tornin a fer més campanyes, tenen clar que s’hi adheriran de nou.

En canvi, la xarcuteria – carnisseria Cal Vives s’estrena aquest mes de maig en l’ús dels Vilafrancs ja que en les darreres edicions no estaven inclosos els comerços essencials com el seu. Es mostren satisfets de poder-hi participar ara.A més, els productes de Cal Vives també estan disponibles al market place ‘Vilafranca A Prop’ i, de moment, els està funcionant prou bé.

A banda dels Vilafrancs, en aquesta nova campanya es duen a terme altres accions per potenciar el comerç local. Els sectors de l’automoció i la maquinària agrícola realitzaran sortejos de 3.000€ i 1.600€, respectivament, entre els seus compradors. A més, les botigues del Centre Vila sortejaran targetes regal per valor de 30€ i els restaurants de la vila ofereixen menús gastronòmics especials.

En aquesta nova edició es posaran en circulació VilaFrancs per valor de 225.000€. D’aquest import, un 35% l’aportarà l’Ajuntament, un 5% els establiments i la resta, els usuaris. Hi participen més de 200 establiments adherits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: