Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Porta seguirà al capdavant de la banqueta del Digittècnic Vilafranca

Toni Porta i el preparador físic Adrià Cabezas seguiran un any més a la banqueta de l’equip de la Poliesportiva

El Digittècnic Vilafranca ha fet oficial a través del seu perfil de Twitter la renovació de l’entrenador del primer equip, Toni Porta, i el preparador físic Adrià Cabezas. Toni Porta va agafar les regnes de l’equip al desembre de 2019, quan el Patí va destituir l’entrenador Sergi Punset. D’aquesta manera, la propera temporada, Porta encetarà el seu segon curs sencer com a entrenador de l’equip.

Amb aquesta renovació el club referma la seva confiança en el vendrellenc. La temporada passada, amb Toni Porta a la banqueta, l’equip va fregar l’ascens a l’OKLliga, i enguany encara tenen opcions d’aconseguir-ho.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: