Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos dobla la dotació dels pressupostos participatius fins els 80.000€

A partir del 26 d’abril es poden presentar propostes per tal que siguin estudiades i puguin optar a ser escollides per la població a partir del 5 de juliol.

L’Ajuntament dels Monjos impulsa una nova edició dels Pressupostos Participatius, que enguany permeten decidir sobre una partida de 80.000€ del capítol d’inversions que s’hi ha reservat. D’aquesta manera, enguany es dobla la dotació respecte la darrera convocatòria.

El calendari de la convocatòria 2021 comença el 26 d’abril, data a partir de la qual es poden presentar propostes. El període de presentació de propostes finalitzarà el dia 7 de maig. Entre el 10 de maig i el 23 de juny es farà la valoració tècnica de totes les propostes presentades, de manera que les que quedin seleccionades es donaran a conèixer el 28 de juny.

El 5 de juliol s’obrirà el període de votacions de les propostes, que finalitzarà el 15 de juliol. Finalment, el dia 13 de setembre es presentaran públicament els resultats. La participació s’obre als veïns i veïnes i entitats de Santa Margarida i els Monjos, que podran presentar les seves propostes. El procés de votació es reserva per a la ciutadania empadronada al municipi major de 16 anys.

Aquesta és la tercera edició del procés participatiu. L’any 2018, d’un total de 16 propostes, van resultar guanyadores la col·locació de desfibril·ladors a les escoles del municipi i les millores en l’accessibilitat a equipaments municipals. L’any 2019, d’un total de 8 propostes acceptades, la ciutadania va donar com a guanyadora la millora en els patis dels centres educatius del municipi.

Les bases per a la participació i la butlleta per presentar les propostes en aquesta edició es poden trobar a la web de l’Ajuntament.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: