Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salut accelera la vacunació del 70-79 anys ampliant els punts de vacunació amb Pfizer

Per triar dia i hora en un punt de vacunació poblacional cal fer-ho a la web vacunacovidsalut.cat

L’atenció primària és qui està vacunant el grup d’edat de persones entre 70 i 79 anys, majoritàriament citant-los al CAP que tenen assignat i administrant la vacuna de Pfizer. La setmana que ve s’administrarà Pfizer a les persones de més de 70 anys també als punts de vacunació poblacional que ja estan en funcionament vacunant altres franges d’edat.

Les persones de més de 70 anys poden triar dia i hora de vacunació en els punts de vacunació poblacional accedint a la web vacunacovidsalut.cat. Amb aquesta nova acció, els centres de salut continuen vacunant a les persones d’entre 70 i 79 i es reforça la vacunació d’aquest col·lectiu als punts poblacionals, començant per les persones de setanta anys.

La utilització de centres de salut i punts de vacunació poblacional permetrà accelerar la vacunació entre el grup d’edat de 70 a 79 anys i administrar, en el mínim temps possible, una primera dosi a totes les persones d’aquesta franja d’edat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: