Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Resolta la incidència pel sobreeiximent d’aigües residuals a la zona de la Pelegrina

La Mancomunitat Penedès-Garraf desembussa el col·lector que ha provocat problemes de sobreeiximent d’aigües residuals a la zona de la Pelegrina.

El col·lector forma part de la xarxa de sanejament en alta que transporta les aigües residuals fins a la depuradora. Fonts de la Mancomunitat Penedès-Garraf, l’administració que gestiona aquesta xarxa, apunten que alguns col·lectors s’embussen puntualment per diverses circumstàncies ja que, a més de l’aigua residual, transporta tot allò que va a parar a la clavegueres, com ara pedres o fulles, i sobretot un dels residus més preocupants com són les tovalloletes o els bastonets de les orelles, que molta gent llença al wàter i que formen taps que compliquen la circulació de l’aigua residual.

En aquest cas de la zona de la Pelegrina, el col·lector ha quedat embussat i ha acabat sobreeixint, com denunciava aquest dimarts a la nit un ciutadà a través del seu perfil a Twitter.

La Mancomunitat va enviar aquest dimecres un equip per desembussar el col·lector i la incidència ha quedat, de moment, resolta. La Mancomunitat també informa que la setmana vinent, si no plou, es faran tasques de millora al camí, per netejar-lo i aplanar-lo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: