Dimecres, 12 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oriol Vallès Quartet protagonitza el retorn del Jazz Club Vilafranca a l’Auditori del Vinseum

El quartet del trompetista Oriol Vallès protagonitzava dissabte al vespre un nou concert de la programació del Jazz Club Vilafranca.

Una proposta que va representar el retorn a l’escenari de l’Auditori del Vinseum després de gairebé mig any d’absència en aquest espai.

Oriol Vallès estava acompanyat per Xavi Torres al piano i als teclats, Giuseppe Campisi, al contrabaix, i Andreu Pitarch, a la bateria. El trompetista presentava en aquest concert quatre peces composades recentment en una estructura de suite, a més d’un parell de versions.

Vallès es mostrava abans del concert content i agraït en un context molt complicat per fer bolos, només alleugerit per la tenacitat de programadors com el Jazz Club Vilafranca. També es mostrava esperançat que el Vijazz es pugui celebrar aquest any.

Amb el retorn a l’escenari habitual del Jazz Club, també s’ha reprès la venda anticipada per Internet. Cal recordar que l’aforament, degut a les restriccions per controlar la pandèmia, és de només 82 localitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: