Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova edició del concurs de pintura ràpida ‘Premi Vilafranca Cultura’

Aquest divendres, coincidint amb la jornada de Sant Jordi, se celebrarà al centre de Vilafranca la sisena edició del concurs de pintura ràpida ‘Premi Vilafranca Cultura’.

Un concurs, organitzat per el Casal, que està previst que aplegui a més d’una vintena de pintors i pintores de tot el país que sota el títol ‘Vilafranca per Sant Jordi. Ambient de parades de llibres i flors als carrers i places del centre vila’ i en poc més de cinc hores, realitzaran obres d’art a peu de carrer. Les inscripcions i segellat dels quadres es farà al vestíbul del teatre el mateix divendres entre dos quarts de tres i dos quarts de quatre de la tarda i els participants hauran de fer el retorn del quadre abans de les vuit del vespre, al mateix vestíbul del teatre. El veredicte es farà públic a dos quarts de nou del mateix dia a la platea del Teatre Casal de Vilafranca i un cop finalitzat, les obres guanyadores passaran a quedar exposades al vestíbul del teatre fins al diumenge 30 de maig. Una de les novetats d’enguany és l’augment del nombre de premis, incorporant un premi corporatiu i tres accèssits més. D’aquesta manera, augmenta la dotació econòmica final fins a un total de dos mil dos-cents euros en premis, repartits entre onze guanyadors o guanyadores.
En aquesta edició, els premis mantenen la seva vinculació i suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l’Associació Centre Vila, VILAMÒBIL, el Grup Cooperatiu ENTREM i incorporem el de Helen Doron.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: