Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mor Joan Sayol, exregidor de l’ajuntament de Gelida i locutor d’esports a Ràdio Vilafranca

Mor Joan Sayol, exregidor de l’ajuntament de Gelida i locutor d’esports a Ràdio Vilafranca

Joan Sayol va morir aquest dimecres, a l’edat de 67 anys, i després d’arrossegar malalties en els darrers anys.

Joan Sayol havia estat regidor de l’Ajuntament de Gelida per el PSC en dues legislatures, del 1997 al 1999 i del 2007 al 2011. D’altra banda estava molt vinculat a la comunicació local. A Ràdio Vilafranca a primers dels anys vuitanta del segle passat va iniciar com a locutor les retransmissions d’hoquei patins del Noia, i dos anys més tard es va encarregar de fer les retransmissions del FC Vilafranca. Va estar 27 anys seguint al degà penedesenc amb Ràdio Vilafranca. Va col·laborar en la creació de Ràdio Gelida, la primera emissora municipal que es va crear a l’Alt Penedès, i també va impulsar Gelida TV. Joan Sayol serà enterrat demà, divendres, amb una cerimònia íntima a Esparreguera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: