Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Martí Boada pronunciarà la conferència institucional de Sant Jordi a Vilafranca

Martí Boada pronunciarà la conferència institucional de Sant Jordi a Vilafranca

L’Ajuntament ha decidit mantenir el tradicional acte institucional de la Diada de Sant Jordi, amb l’habitual conferència a càrrec d’una personalitat del món, polític, associatiu o acadèmic.

En aquest cas, la conferència, que tindrà lloc el proper dijous a dos quarts de vuit del vespre, a l’auditori de Vinseum, anirà a càrrec de Martí Boada, doctor en Ciències ambientals, geògraf i naturalista. Actualment, Boada és membre de Comitè Espanyol del Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient i també treballa com a assessor científic de la UNESCO. Entre d’altres reconeixements, va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya l’any 1999. La seva tasca divulgadora en el camp de les ciències ambientals s’ha traduït en la publicació de nombrosos articles científics, d’avaluació i opinió; en la participació de nombrosos congressos nacionals i internacionals; i en la publicació de més d’un centenar de llibres. Aquest Sant Jordi ha tret el llibre Poesia forestal, publicat per El Cep i la Nansa Edicions, un recull de 130 poemes, on Boada mostra l’amor cap a l’entorn natural, la crida al canvi climàtic, o el viatge a l’altre hemisferi. La conferència de Martí Boada serà el primer acte amb motiu de la Diada de Sant Jordi que se celebrarà a Vilafranca. Es durà a terme seguint totes les mesures de prevenció de la COVID19 i l’aforament de l’auditori de VINSEUM serà limitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: