Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Martí Boada ha pronunciat la conferència institucional de Sant Jordi a Vilafranca

Aquest dijous al vespre, l’auditori de Vinseum va acollir la conferència institucional de Sant Jordi, que va anar a càrrec de Martí Boada i Juncà, doctor en Ciències ambientals, geògraf i naturalista.

Aquest dijous al vespre, l’auditori de Vinseum va acollir la conferència institucional de Sant Jordi, que va anar a càrrec de Martí Boada i Juncà, doctor en Ciències ambientals, geògraf i naturalista. Actualment, Martí Boada és membre de Comitè Espanyol del Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient i també treballa com a assessor científic de la UNESCO. Entre d’altres reconeixements, va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya l’any 1999.
La seva tasca divulgadora en el camp de les ciències ambientals s’ha traduït en la publicació de nombrosos articles científics, d’avaluació i opinió; en la participació de nombrosos congressos nacionals i internacionals; i en la publicació de més d’un centenar de llibres. Aquest Sant Jordi ha tret el llibre Poesia forestal, un recull de 130 poemes, on Boada mostra l’amor cap a l’entorn natural, la crida al canvi, el viatge a l’altre hemisferi, el laberint del temps, l’amistat, l’espera i l’observació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: