Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’infern de Dante Alighieri a la ‘Divina comèdia’, al VilaPensa

Joan Francesc Mira i Marta Palacín parlen de l’infern de Dante Alighieri a la ‘Divina comèdia’, en el marc del festival VilaPensa.

Aquest dimecres al vespre, l’auditori del Vinseum va acollir una nova conferència del VilaPensa. En aquesta ocasió, portava per títol ‘Els llocs del mal. Un tomb per l’infern de Dante’ i anava a càrrec de l’escriptor i antropòleg Joan Francesc Mira i la filòsofa per la Universitat de Barcelona Marta Palacín.

A mig camí entre l’entrevista i la conversa, els dos ponents van presentar l’autor dins el seu context i també la seva Divina Comèdia. I, especialment, el desplegament de l’infern en diferents nivells de pecats i pecadors. Tot plegat coincidint amb els 700 anys de la mort de Dante.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: