Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les agències de viatges subsisteixen a base d’ajudes després d’un any de Covid

Les agències confien en la vacuna per remuntar el turisme en el segon semestre d’aquest any 2021.

Fa més d’un any que les agències de viatges van tancar les seves portes sense imaginar-se que 12 mesos després gairebé no haurien facturat res. Ha estat un any molt dur en el que no s’han produït reserves i els únics contactes amb les agències de viatges han estat per demanar informació tal i com explica el Jordi Mañé de Viatges Índic.

Les restriccions per la Covid-19 fan que la gent tingui més reticències a l’hora de fer reserves o de fer turisme. El fet que la vacunació no vagi al ritme esperat fa que la demanda de viatges també sigui més lenta. Des de Viatges Equador, el Fèlix Solís explicava que aquest any han posat totes les facilitats possibles per fomentar les reserves.

Les agències tenen tota la seva confiança posada en el ritme de vacunacions. A Viatges Índic són optimistes i creuen que en el segon semestre d’aquest any es començarà a notar una recuperació.
El 2020 ha estat un any molt difícil pel sector turístic i el que portem del 2021 tampoc ha estat millor. Les vendes han sigut pràcticament nul·les i això ha comportat que les agències hagin hagut de sobreviure a base d’ajudes i crèdits. Ho explicava Fèlix Solís.
Les agències de viatges confien tornar a la completa normalitat l’any 2022 i esperen que la gent respongui positivament i reconegui l’esforç que han fet els treballadors del sector turístic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: