Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament es reuneix amb els barris de Vilafranca per presentar el Pla Urbanístic de Millora

A partir d’aquest pla es faran diverses actuacions als diferents barris de Vilafranca com és la reforma del carrer Comerç o la continuació del carril bici del carrer Rafael Soler al Poble Nou.

Abans de la pandèmia de Covid-19, les reunions dels diferents barris de Vilafranca amb l’alcalde i la resta de membres de l’equip de govern eren una tònica cada dos mesos. L’objectiu era que les associacions de veïns fessin arribar les seves demandes de millora pels barris a l’ajuntament. Després de més d’un any, en certa manera, s’ha recuperat aquesta comunicació entre ambdues parts amb una trobada telemàtica que el consistori ha volgut fer per presentar les principals propostes incloses al Pla Urbanístic de Millora i el Pla de Mobilitat de Vilafranca i recollir les demandes dels barris. Ho explicava l’alcalde Pere Regull en el transcurs del programa ‘Diàlegs amb l’alcalde’ de Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

En el cas del Poble Nou, el president de l’AV Josep Maria Tobella explicava que les principals accions de millora aniran destinades a continuar el carril bici del passeig Rafel Soler més enllà del carrer germanor o fer un Boulevard comercial a Tossa de Mar, entre altres coses.

Tot els barris es veuran beneficiats d’aquest pla. Al Molí d’en Rovira, per exemple, estan satisfets perquè veuran, molt probablement, començar les obres de reforma del carrer Comerç abans de l’estiu segons explica el president de l’Associació de Veïns, Jordi Junyent. Un cop feta aquesta primera reunió, l’equip redactor ha d’enllestir el projecte i presentar-lo després individualment a cadascun dels barris de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: