Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Torrelavit presenta la primera edició dels pressupostos participatius

Aprofitant la Fira de Sant Jordi es presentarà aquest projecte que permetrà als veïns de Torrelavit decidir sobre el més de 19.000€ previstos al pressupost municipal d’aquest 2021.

L’acte de presentació es farà aquest dissabte 24 d’abril, en el marc de la Fira de Sant Jordi. Començarà a les 12 del migdia al carrer Major. Durant tot el matí, es donarà informació sobre el procés i els passos a seguir per a la presentació de propostes i participar en el procés de votació.

Des de l’Ajuntament de Torrelavit es vol promoure la participació ciutadana amb aquest projecte que permetrà invertir uns 38.000 euros de l’Ajuntament en inversions proposades des de la població durant l’any 2022.

Per donar a conèixer el projecte, l’Ajuntament de Torrelavit ha iniciat una campanya de promoció a través de les xarxes socials i el butlletí municipal El Cep, amb l’eslògan ‘Tu tens la paraula!’, en la qual veïns i veïnes del municipi expliquen la importància d’aprofitar aquesta oportunitat per fer-se sentir.

El pressupost municipal de 2021 preveu una partida de 19.730 euros per a aquest projecte que se sumaran a una partida d’uns 19.000 euros més que hi haurà en el pressupost de l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: