Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Marxa 7 Cims se celebrarà el diumenge 6 de juny

El recorregut de 46 quilòmetres passarà pels cims del Clapí Vell, L’Àliga, Montagut, Formigosa, Solanes, Castellar i les Agulles

La 17ena edició de Marxa de resistència 7 Cims, organitzada pel Centre Excursionista del Penedès, a celebrar el diumenge 6 de juny, es va presentar al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca.

Aquest 2021, la participació quedarà reduïda a 300 participants i s’escurça la distància a poc més de 46 quilòmetres amb un desnivell de 3.600 metres de desnivell acumulat.

Per aquest motiu la marxa no competitiva no passarà per la població d’Aiguaviva i i substitueix el cim del Montmell pel de les Solanes.

Per tant, els 7 cims que que hi haurà al recorregut seran Clapí Vell, L’Àliga, Montagut, Formigosa, Solanes, Castellar i les Agulles.

Una altra novetat està en la zona del Clapí Vell, que passarà per la creu del Clapí Vell, evitant fer el trajecte d’anada i tornada per la pista principal.

Aquesta edició no serà puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència.

La cursa s’ha retardat un mes, a l’espera que millorin els índexs de la pandèmia del coronavirus.
La marxa s’iniciarà i finalitzarà a la plaça Nova de Torrelles de Foix.

Les inscripcions s’obriran el dilluns 3 de maig, el termini estarà obert fins els diumenge 30 de maig, però es tancaran al topall dels 300 participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: